default-header
Home Opfrislessen

Opfrislessen

Lang geen autogereden? Te Veel last van spanning als je rijdt? Of wil je jezelf net iets veiliger voelen in de Auto?

Opfrislessen zijn rijlessen waarin elke willekeurige bestuurder rijvaardigheid kan trainen voor het opfrissen van kennis, technieken of voor het vergroten van het zelfvertrouwen. Zoals bijvoorbeeld het rijden in een drukke stad, het berijden van autosnelwegen, parkeergarages,rotonde’s, fileparkeren of handmatig schakelen of het rijden in een automaat.

Onze coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het leren met zelfinzicht zodat ook jij weer met vertrouwen en met plezier gaat autorijden in alle mogelijke situaties

De opfrislessen kunnen vinden plaats in de lesauto van onze Verkeersschool en in overleg bepalen we het aantal uren. Ook hier komen wij naar een adres naar wens.

Bijspijkeren verkeersregels :
Verkeersregels zijn net zo beweeglijk als het verkeer zelf. In enkele jaren kan er al veel veranderd zijn. Juist voor de ervaren automobilist is het dan zaak om goed bij te blijven. Dit BijspijkerBoekje helpt u daarbij en brengt het uw verkeerskennis op het gewenste niveau.

U leest alles over nieuwe regels, borden en markeringen en raakt snel vertrouwd met de laatste ‘afspraken’. Meer kennis verhoogt het rijplezier, maar belangrijker: het is veiliger voor uzelf en alle andere weggebruikers!

klik hier voor het boekje te bestellen 

 

Opfrislessen
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op