default-header
Home Huisregels

Huisregels

Om je opleiding optimaal te laten verlopen is een zeer goed samenspel tussen jou en verkeersschool Janssen noodzakelijk. Wij vragen jou daarom aandacht voor onderstaande (spel)regels:

 1. Continuïteit in de opleiding bepaald in hoge mate je kans van slagen. Annuleer je afspraken dus niet.
 2. Een geplande rijles moet 48 uur van te voren worden afgezegd anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 3. Bij een afmelding door ziekte zijn wij genoodzaakt 50% van de geplande rijles in rekening te brengen (i.v.m. doorbetalen instructeur). Tenzij dit minimaal 48 uur van te voren is gemeld bij de rijinstructeur en/of onze rijschool
 4. Voor aanvang van het examen dienen alle openstaande bedragen voldaan te zijn.
 5. Tijdens de praktijklessen is het verplicht dat je je kunt legitimeren bij alle categorieën.
 6. De instructeur kan door onvoorziene omstandigheden (b.v. het uitlopen van een rijexamen of stremming in het verkeer) 15 minuten later dan het afgesproken tijdstip verschijnen.
 7. Verkeersschool Janssen behoudt zich het recht voor tussentijds tarieven te wijzigen.
 8. Het ons tijdig machtigen voor aanvraag van de T.T.T. of examen en behalen van de Theorie is op risico van de leerling (hier kan Verkeersschool Janssen niet aansprakelijk voor worden gesteld).
 9. Constateren wij voor of tijdens de les dat je onder invloed bent van alcohol of drugs, wordt de rijles afgebroken en het volledige bedrag in rekening gebracht.
 10. Als tijdens een controle of aanrijding blijkt dat je onder invloed van alcohol of drugs bent, kan verkeersschool Janssen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.
 11. Heb je klachten en/of problemen vertel het ons, bent je tevreden vertel het een ander !!!